marți, 10 august 2010

ROSII UMPLUTE LA CUPTOR



Ingrediente (4 portii) :

- 100g ciuperci uscate
- 8 rosii carnoase
- 300g foi spanac (am folosit congelat)
- 1 catel usturoi
- 200g file piept curcan
- 1 lingura unt
- 200g branza de vaci
- 1 ou
- 3 linguri parmezan
- sare, piper
- 100g cascaval

Preparare :
               Lasati ciupercile la inmuiat timp de 30 min. Spalati rosiile, taiati-le partea superioara, goliti-le apoi de continutul pe care il tocati. Alegeti, spalati si tocati spanacul.
               Scurgeti ciupercile, curatati ceapa si usturoiul, tocati-le. Spalati si tocati carnea. Incalziti cuptorul la 200grade.
               Prajiti pieptul de curcan intr-o jumatate de lingura de unt. Adaugati usturoiul, ciupercile, ceapa si spanacul. Inabusiti-le.

Adaugati pulpa rosiilor, branza de vaci, oul si parmezanul, sare si piper dupa gust..


Umpleti rosiile cu acest amestec.

Pentru ca am avut ciuperci in plus si mi-a mai ramas compozitie, le-am umplut si pe acestea.
               Ungeti o forma cu unt. Asezati in forma rosiile, puneti cascavalul deasupra. Lasati-le cca 15min. Cu 5 min inainte de a fi gata, asezati deasupra rosiilor capacul.


Sursa : Secretele bucatariei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu