duminică, 7 noiembrie 2010

MANCARE RUSTICA DE PUI CU CARTOFI




Ingrediente :

- 10 ciocanele de pui (sau 1 pui intreg sau alte variante)
- 5-6 cartofi mai mici curatati si taiati sferturi
- 300 ml vin alb
- ulei
- 5 catei de usturoi
- sare, piper, boia dulce, cateva ierburi aromate (oregano de ex)

Mancare de pui cu cartofi.
Preparare : Se condimenteaza puiul cu sare, piper, boia si se prajeste in putin ulei.


Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul + 1 pahar apa + usturoiul curatat dar cateii intregi si se lasa sa fiarba la foc mic, in oala acoperita.


Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii, ierburile aromate si putina apa si se continua fierberea la foc mic.

mancare de pui cu cartofi

Reteta de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu