duminică, 28 noiembrie 2010

Mancare cu spanac


Ingrediente :
- 500g spanac proaspat
- 1 leg ceapa verde (sau 1 ceapa uscata mica)
- 1 morcov potrivit
- 1/2 ardei gras galben sau rosu
- 1 felie telina
- 1 ou
-  1 catel de usturoi
- 2-3 linguri pasta tomate sau 1 rosie
- 2 linguri ulei
-  sare, piper, dafin, patrunjel, busuioc

Preparare: 

Morcovul si telina se dau prin razatoare.
Ceapa si ardeiul se toaca marunt, cubulete.
Pe toate le calim in 2 linguri ulei.
Adaugam pasta de tomate, sarea, si condimentam cu piper, dafin, patrunjel, busuioc.
Punem si usturoiul si lasam sa dea cateva clocote.

Intre timp se pune spanacul spalat in prealabil si curatat, la fiert.
 Dupa ce s-a fiert, il adaugam peste legume, fara sa-l scurgem si completam cu apa cat e necasar.
Lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute. Mancarea de spanac e gata. Pofta buna!

mancare de spanac
M-am inspirat de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu