duminică, 12 septembrie 2010

TOCANITA DE MANZAT

tocanita de vacuta


Ingrediente :

700 g carne de manzat

1 ceapa
2 ardei grasi
3 cartofi
5 rosii
500 ml supa de legume
1 legatura de patrunjel
ulei
sare

Preparare :
Tocanita de manzat.
Se spala carnea, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Cand este aproape fiarta, se taie ceapa, se caleste, apoi se adauga carnea si se calesc impreuna putin. Se stinge cu supa de legume dupa care se adauga cartofii si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand cartofii sunt aproape fierti se arunca rosiile decojite in prealabil si taiate bucatele mici impreuna cu ardeii bucatiti.
Se lasa sa dea cateva clocote pana se patrund si legumele.
Se serveste cu patrunjel presarat proaspat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu