marți, 19 octombrie 2010

CIORBA DE DOVLECEI

ciorba de dovlecei

Ingrediente :

- 6 dovlecei
- 4 rosii
- 2 ardei grasi
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 ceapa uscata mare
- 2 legaturi patrunjel
- 2 legaturi marar
- sare

Preparare :

Se curata dovleceii si se toaca cubulete, se spala ceapa verde si uscata, se taie marunt si se pun impreuna la fiert.


Intre timp se curata rosiile de pielita, se scot semintele si se taie miezul. Se spala ardeii, se taie si ei cubulete.


Cand legumele din oala sunt aproape fierte se adauga rosiile si se lasa in continuare sa fiarba. Cu 5 min inainte de a opri focul punem verdeata spalata si tocata si potrivim cu sare.
O bunatate. Ciorba de dovlecei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu