joi, 2 decembrie 2010

CHIFTELE DIN ROSII


chiftele
Aceste chiftelute din rosii reprezinta o garnitura ultra-rapid de facut (nu mi-a luat mai mult de 1h cu tot cu prajit). Alaturi de ele a stat o ceafa de porc in toata splendoarea ei :D.

Avem nevoie de :
- 3 rosii nici prea mari nici prea mici
- 1 ou
- 100g telemea rasa
- 1 ceapa mare
- 4 linguri faina
- 1 lingurita praf copt
- 1 lingura patrunjel verde
- 1 varf cutit oregano uscat
-  ulei
- sare, piper

Preparare :
Decojesti rosiile si le tai cubulete.
Toci ceapa marunti si o calesti.
Apoi le amesteci.
Adaugi faina si oul.
Amesteci bine si potrivesti de sare si piper, dupa care se adauga oregano.
Se adauga apoi praful de copt, branza rasa si patrunjelul tocat.
Cand s-a legat compozitia, se formeaza chiftelutele o idee mai mici decat palma si se prajesc pana devin aurii pe ambele parti.


Chiftele din rosii !!!
chiftele


Reteta am gasit-o in "Femeia de azi" 2010

2 comentarii:

  1. Sunt grozav de gustoase, tocmai le-am facut si eu! merci de reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere. Ma bucur ca ti-au placut.

    RăspundețiȘtergere