joi, 3 aprilie 2014

BRIOSE CU MASCARPONE SI IAURT

BRIOSE CU MASCARPONE SI IAURT

Ingrediente pentru 12-14 bucati:


- 200 g. faina
- 100 g. amidon
- 180 g. zahar
- 75 g. unt
- 80 ml. lapte
- 160g branza mascarpone
- 100g iaurt simplu
- 3 oua mai mici
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare


Ouale se bat spuma cu zaharul. Se adauga untul topit (si cald inca) laptele si branza mascarpone.

Faina, amidonul, praful de copt si sarea se cern si se adauga compozitiei cu mascarpone.


Se adauga iaurtul si se amesteca usor (cu o lingura de lemn, nu cu mixerul) doar cat sa se lege compozitia. Formele de muffins se umplu (doar pe trei sferturi) si se dau la cuptor pentru cca. 22-25 de minute la 170 grade C. Vor urma si fotografiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu