duminică, 17 octombrie 2010

VARZA CU CARNATI LA CUPTOR

varza cu carnati

Ingrediente :

 - 3-4 carnati
 - 1/2 varza alba
 - o ceapa mare
 - 4 cartofi mari
 - 200mL supa legume
 - 150g cascaval
 - frunze de telina
 - sare, piper, cimbru uscat
 - 3 linguri ulei

Preparare :

Se toaca varza fideluta si se freaca cu putina sare.
Cartofii se taie rondele apoi se condimenteaza cu sare/piper. Carnatii fiind destul de sarati, am pus foarte putina sare.
Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei se pun rondelele de cartofi


apoi ceapa inele
varza bine stoarsa
carnatii
frunzele de telina tocate, cimbru, piper...dupa gust. Se amesteca usor.

Se adauga, apoi, supa de legume, stropim ingredientele cu ulei si introducem totul la cuptor la 220 grade timp de 45 min. Dupa 45 min, scoatem tava, 'presaram' cateva linguri pasta de tomate si 150g cascaval si dam la cuptor inca 10-15 min.


La final arata asa :


varza cu carnati la cuptor

2 comentarii:

  1. cred ca a iesit super bun ,nu am incercat niciodata combinatia asta,dar nicidata nu e prea tarziu,te pup,Ionela

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu prea-mi place varza dulce, dar mancarica mi-a placut foarte mult. Mi s-a parut mai gustoasa a 2-a zi, decat imediat scoasa din cuptor...Se mai amestecasera aromele..

    In loc de carnati se poate folosi si sunca...sa fie o idee mai dietetica..

    Pup.

    RăspundețiȘtergere