vineri, 5 noiembrie 2010

OMLETA TARANEASCA



Ingrediente :
- 6 oua
- 100g carne tocata (eu am pus carne tocata de pui)
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras rosu sau 1 ardei capia
- 4 linguri smantana
- 1 ceapa mica
- 50g branza telemea sau 25g parmezan
- sare, piper, ulei

Preparare :
Se curata ceapa si se toaca marunt.
Se spala ardeii, se scot semintele si se taie rondele.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa tocata impreuna cu carnea si se lasa la calit.


Cand s-au inmuiat se adauga ardeii si se acopera tigaia.

Se tin pe foc 2 min apoi se rastoarna intr-un castron.
Intr-un vas se bat ouale, se adauga smantana, sare, piper si branza si se toarna amestecul in tigaie. Deasupra se pune compozitia cu carne, ceapa, ardei.



Se amesteca 5-6 min si cand e gata se pune pe o farfurie si se poate turna ketchup deasupra (eu am pus pasta de rosii  )

omleta taraneasca

Reteta e din revista Bucataria de azi. Omleta taraneasca ! Pofta buna !

2 comentarii:

  1. Felicitäri pentru Blogul täu.
    Esti tot asa de talentatä ca si restul Femeilor care blogeresc, crede-mä.
    Si remarca ta din " despre mine" despre inventia retetelor , nici mäcar 2 % din Retele Publicate de Blogerite sint Inventii proprii.
    Asa cä poti sä postezi linistitä si sä aräti ce faci.

    Numai bine de departe
    Gourmand

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, mult de tot pentru incurajari.

    RăspundețiȘtergere