duminică, 27 noiembrie 2011

TOCANITA DIN PIEPT DE GAINA CU ARDEI GRAS

tocanita pui

Pentru ca 'zacea' in congelator ce mai ramasese dintr-o gaina..si o tot dadeam de colo-colo, acum cateva zile mi s-a pus pata pe ea si am aranjat-o intr-o mancarica ce se prepara extrem de rapid si este foarte gustoasa. Simplu de facut, ingredientele se pun "din ochi" si se poate servi alaturi de diverse garnituri : mamaliguta, piure de cartofi, paste...

Ingrediente :
- 1 piept de gaina
- ardei gras proaspat
- ceapa uscata
- ulei masline
- pasta de rosii
- sare, piper


Preparare : Carnea se taie cuburi mai mari, ceapa solzisori, ardeii cubulete sau tot solzisori si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei bine incins. Cand carnea isi schimba culoarea (aprox dupa 4-5 min), adaugam pasta de rosii si putina apa cat sa poate fierbe carnea. Lasam sa fiarba totul apoi condimentam cu sare si piper.

Reteta de aici

Un comentariu: