Ingrediente :
- 1 muschi vitel
- telina
- 100g prosciutto crud
- morcovi
- 1 fir praz
- mozzarella
Preparare :
Muschiul de vitel se spala cu apa rece si se desface cu un cutit pana prinde o forma dreptunghiulara. Se bate cu ciocanul pana se fragezeste apoi, daca este timp, ar fi bine sa se lase intr-un amestec de vin rosu, piper si ulei de masline timp de 1h. Eu n-am avut timp, deci nu l-am lasat. :D
Morcovii, telina si prazul se fierb pt cateva minute.
Pe muschiulet asezam intai feliile de prosciutto, apoi legumele si mozzarella.
Rulam, prindem cu scobitori si intr-o tigaie cu ulei incins, prajim rulada pret de cateva minute, pe toate partile, pana-si schimba culoarea, apoi introducem in cuptorul incins pana este gata.
Rulada de vitel cu prosciuto se serveste calda!!!
Ce bine arata, de-ar fi avut si un pic de cascaval ar fi perfect pentru mine.
RăspundețiȘtergere