miercuri, 23 noiembrie 2011
CARNACIORI IN ALUAT
Ingrediente :
- 400g aluat foietaj
- carnaciori picanti sau cabanos
Preparare : Se decongeleaza aluatul de foietaj, dupa care se intinde pe masa de lucru. Se taie carnaciorii in bucati de 5cm si se cresteaza la ambele capete. Din foaia de aluat intinsa se taie patrate cu care se invelesc carnaciorii.
Se pun in tava neunsa dar stropita cu putina apa rece si se dau la cuptor 20-30 minute. Carnaciorii in aluat se servesc atat reci cat si calzi.
Labels:
Aluaturi sarate,
aperitive,
Carnaciori
De vreo 4 ani frunzaresc netul si gatesc dand click. M-am decis sa imi fac un locsor unde sa postez tot ce fac si-mi place si mai ales...imi iese :)(ca sa nu mai alerg mereu prin "my computer" dupa retetele salvate). Inca bajbai cu blogul asta, il ingrijesc in limita timpului pe care mi-l acorda puiul meu de 3 luni si o domnisoara de 4 anisori. Nici o reteta nu este inventia mea (sunt O la capitolul asta :D), toate sunt ale unor gospodine pe care le admir in taina de ceva vreme.
Eu am pus link-urile sub fiecare reteta, daca trebuie sa fac mai mult de atat...sa-mi spuneti; nu vreau sa incalc drepturi de autor :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu